Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pondělí, 15. dubna 2019 (14:26) Pavel Jelínek

TK VW na Shanghai Auto Show 2019.

Tisková konference Volkswagen na Shanghai Auto Show 2019

Technické informace k živému přenosu

 

Praha, 15. dubna 2019 – Tisková konference značky Volkswagen na Shanghai Auto Show 2019 bude v úterý 16. března živě přenášena v čase od 03:20 SEČ.

 

Internet:

 

Německy: http://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=de

Anglicky: http://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=en

 

Zde můžete ŽIVĚ sledovat tiskovou konferenci značky Volkswagen na Shanghai Auto Show 2019. Naleznete zde i kód pro stream na vašem webu. Tisková konference bude přenášena ve dvou jazycích.

Satelitní televize:

Evropa / Střední východ - live HD vysílání

Datum: 16. dubna 2019

Čas: 03:20 SEČ/01:20 GMT

Vysílání startuje cca v 03:10 SEČ/01:10 GMT

Satelit: EUT 12 WB

Transpondér (digitální): F01 Ch. C

Kmitočet: 12.511,000 MHz

Polarizace: Y

Video Std: 1080i/50 Hz PAL

Audio kanály: kanál 1: angličtina (IT), kanál 2: čínština

Modulace: DVB-S2 / 8 PSK

Přenosová rychlost: 7.2000 Msymb/s

FEC: 3/4

MPEG: 4:2:0 / MPEG4

Šifrování: bez šifrování

 

Informace o značce Volkswagen: Nečekáme na budoucnost. Tvoříme ji.

Značka Volkswagen osobní vozy působí na více než 150 trzích po celém světě a vyrábí vozidla ve více než 50 závodech ve 14 zemích. V roce 2018 vyrobil Volkswagen 6,24 milionu vozidel, mezi něž patří bestsellery, jako jsou Golf, Tiguan, Jetta nebo Passat. V současnosti pracuje pro značku Volkswagen 195 878 lidí na celém světě.

K tomu je nutné připočítat více než 10 000 prodejců s 86 000 zaměstnanci. Volkswagen důsledně urychluje vývoj konstrukce automobilu. Elektrická mobilita, chytrá mobilita a digitální transformace značky jsou strategickými klíčovými tématy budoucnosti.

 

 

PR

 

Další články

Komentáře